αρχική> λίγα λόγια για εμάς

λίγα λόγια για εμάς

Το Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών ΑΝΑΓΝΟΥ ιδρύθηκε στο Δίστομο Βοιωτίας το 1980 από την Κα Κυριακούλα Ανάγνου.

Το 2013 λόγω της συνταξιοδότησης της Κας Κυριακούλας η επιχείρηση μεταβιβάστηκε στα παιδιά της.

Η φιλοσοφία της επιχείρησης παραμένει διαχρονικά η ίδια,

  • προσωπική επίβλεψη του παραγωγού σε όλα τα στάδια της παραγωγής,
  • χρήση αγνών και ποιοτικών πρώτων υλών (κατσικίσιο γάλα γνωστό για τη διατροφική του αξία,  από κοπάδια του Παρνασσού, αυγά, σιμιγδάλι και αλεύρι πρώτης ποιότητας από σκληρό σιτάρι), χωρίς τη χρήση συντηρητικών και ενισχυτικών γεύσης, χημικών χρωματισμών ή αφυδατωμένων πρώτων υλών (αυγό ή γάλα σε σκόνη), 
  • συνεχής προσπάθεια για την ικανοποίηση των πελατών μας, σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας. 

Το εργαστήριο μας εφαρμόζει σύστημα διαχείρησης ασφάλειας τροφίμων - HACCP

Τα προϊόντα μας χυλοπίτες, χυλοπιτάκι, βίδες, κριθαράκι, κριθαράκι νηστίσιμο, κοχύλι,παπαρδέλες, ζυμαρικά με ντομάτα και κρεμμύδι, ζυμαρικά με αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι,    τραχανάς ξυνός, κους κους, μακαρονάκι κοφτό διατίθενται στο εργαστήριο μας, σε σούπερ μάρκετ της περιοχής μας,  σε καταστήματα πώλησης παραδοσιακών προϊόντων της Αθήνας και άλλων πόλεων της χώρας μας. Επίσης μπορείτε να τα γευτείτε  σε επιλεγμένες ταβέρνες και εστιατόρια. 

Για κάθε παραγγελία τα ζυμαρικά μας παράγονται άμεσα και έτσι μπορείτε να τα προμηθευτείτε και να τα γευτείτε με ημερομηνία παραγωγής λιγότερο από μια βδομάδα.

Τα ζυμαρικά μας βράζουν γρηγορότερα από τα κοινά ζυμαρικά γλυτώνοντας σας χρόνο από το μαγείρεμα.

Στο εργαστήριο μας μπορείτε να προμηθευτείτε τα ζυμαρικά μας,  ή να έρθετε να δημιουργήσετε με δικά σας ή δικά μας υλικά όποια συνταγή ζυμαρικών επιθυμείτε.

Οι χυλοπίτες, οι βίδεςκαι το κριθαράκι, με φρέσκο κατσικίσιο γάλα κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στον Διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας τροφίμων και ποτών Olymp Awards 2018. 

Οι χυλοπίτες με ντομάτα και κρεμμύδι κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο και ο ξυνός τραχανάς το χάλκινο μετάλλιο στον Διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας τροφίμων και ποτών Olymp Awards 2019.

 Οι χυλοπίτες, και το κριθαράκι, με φρέσκο κατσικίσιο γάλα απέσπασαν διάκριση δυο αστεριών ⭐️⭐️ στα Athens Fine Food Awards (AFFA 2021) βραβεία ποιότητας και γεύσης προϊόντων τροφίμων μικρής παραγωγής, με έδρα την Ελλάδα.

Το χυλοπιτάκι με φρέσκο κατσικίσιο γάλα και το  κους κους κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στον Διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας τροφίμων και ποτών Olymp Awards 2021.

Το κοχύλι  με φρέσκο κατσικίσιο γάλα και το κοφτό μακαρονάκι  κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στον Διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας τροφίμων και ποτών Olymp Awards 2021.

Οι παπαρδέλες με φρέσκο κατσικίσιο γάλα απέσπασαν Χρυσό βραβείο Excellent taste στα "Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης" (Mediterranean Taste Awards 2022-MTA 2022).